Σχετικα με εμας

ΕΠΙΠΛΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΜΟΝ. ΙΚΕ

Η εταιρεία μας κατασκευάζει έπιπλα εδώ και 50 χρόνια με την επωνυμία ” ΕΠΙΠΛΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ GP ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ “. Στον χώρο των ξενοδοχείων και όχι μόνο, δραστηριοποιούμαστε πάνω από 35 χρόνια στον εξοπλισμό τους, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στις ανάγκες των ξενοδοχειακών μονάδων, καταλυμμάτων, νοσοκομείων, κλινικών φοιτητικών εστιών και άλλων. Η παραγωγική μας μονάδα που βρίσκεται σε ιδιόκτητο χώρο στο 20οχλμ Θεσσαλονίκης Πολυγύρου συνολικής έκτασης 2500τ.μ. – με έμπειρο προσωπικό, εφαρμόζει μεθόδους κάθετης παραγωγής, ελέγχοντας μ’αυτόν τον τρόπο κάθε στάδιο της δημιουργίας των προϊόντων, στο εργοστάσιο, από τον σχεδιασμό και την δημιουργία της πρώτης ύλης, έως το τελικό προϊόν.

Τα έπιπλα κατασκευάζονται στην Ελλάδα με την επίβλεψη και την εμπειρία του Κο Γιώργου Παπαγεωργίου.

Δωμάτια οικονομικά , εύκολα στο μοντάρισμα και σταθερά με εγγύηση της κατασκευής.

Προδιαγραφες

Oλα τα έπιπλα κατασκευάζονται από ελληνικές πρώτες ύλες, με μελαμίνη ΑΚΡΙΤΑ ή EGGER με περιμετρικό PVC στην καλύτερη ποιότητα με βάση το πρότυπο ISO 9001-2008.Σε όλα τα έπιπλα τοποθετούνται ποδαράκια inox ύψους 3cm ή 5cm στο κάτω μέρος τους για μεγαλύτερη αντοχή των επίπλων στην υγρασία. Επίσης αναλαμβάνουμε παραγγελίες βάσει δικών σας σχεδίων και προδιαγραφών.Αναλαμβάνουμε βάσει συμφωνίας τη μεταφορά και την τοποθέτηση. Δίνουμε λύσεις με σχεδιασμό για την καλύτερη λειτουργία του χώρου σας.

120560647

Kαι διακρινονται για

Το πάχος των επίπλων είναι 18mm, 25mm, 38mm και πάνελ 48mm, που διακρίνονται για:

  • Μεγαλύτερη αντοχή και διάρκεια ζωής
  • Αντοχή στο τρίψιμο και στην υγρασία
  • Υψηλή χημική και θερμική σταθερότητα
  • Μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα

Κατασκευάζουμε επίσης έπιπλα λουστράτα σε MDF, οξιά ή δρυς, με λούστρα ανθυγρά, ακρυλικά δύο συστατικών με πάχος 30mm ή 48mm.
Με την συνεργαζόμενη εταιρεία ” HOTELIA CENTER ” μπορούμε να προβούμε σε ενδοκοινοτική συναλλαγή.

 

diakrinontai-wwa/2

Παράλληλα, έχοντας πλήρη γνώση της σοβαρής ανάγκης ένταξης των επενδυτικών προσπαθειών σας σε προγράμματα επιδότησης, διαθέτουμε μηχανισμούς ενημέρωσης, για την προώθηση αναπτυξιακών προγραμμάτων σε συνεργασία με εξειδικευμένα γραφεία.
Τα χαρακτηριστικά μας είναι ΣΥΝΕΠΕΙΑ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

Θέλετε να σχεδιάσουμε το δικό σας project?

Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί τον χώρο σας. Το έμπειρο προσωπικό μας θα διαμορφώσει μια πρόταση λειτουργική και αισθητικά ικανή να καλύψει κάθε σας ανάγκη.

Powered by
Copyright © 2019 – . All rights reserved.