Σχετικα με εμας

G.P. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στο χώρο του ξενοδοχείου είμαστε πάνω από 35 χρόνια , στον εξοπλισμό παρέχοντας ολοκληρωμένη κάλυψη στις ανάγκες των ξενοδοχειακών μονάδων σε έπιπλα δωματίου ,πόρτες , ρεσεψιόν,μπαρ και συναφή είδη εξοπλισμού. Με μεγάλο πελατολόγιο από δουλειές μας όπου φαίνονται στην σελίδα μας, σας προτείνουμε λύσεις αποκλειστικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες του ξενοδοχείου.

Τα έπιπλα κατασκευάζονται στην Ελλάδα με την επίβλεψη και την εμπειρία του Κο Γιώργου Παπαγεωργίου.

Δωμάτια οικονομικά , εύκολα στο μοντάρισμα και σταθερά με εγγύηση της κατασκευής.

Προδιαγραφες

Oλα τα έπιπλα κατασκευάζονται από Ά και ‘Β ύλες με ελληνικά προιόντα με Μελαμίνη ΑΚΡΙΤΑ και EGGER με περιμετρικό PVC.

Στην καλύτερη ποιότητα με βάση το πρότυπο ISO 9001-2008.

120560647

Kαι διακρινονται για

Την αντοχή στο τρίψιμο και την υγρασία. Την υψηλή χημική και θερμική σταθερότητα. Την μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα. Την μεγάλη διάρκεια ζωής. Σε όλα τα έπιπλα τοποθετούνται ποδαράκια στο κάτω μέρος για την μεγαλύτερη αντοχή των επίπλων από την υγρασία. Το πάχος των επίπλων είναι 18χιλ. ,25χιλ. Και σε πάνελ 48χιλ. Κατασκευάζουμε έπιπλα σε MDF ΟΞΙΑ ή ΔΡΥΣ με λούστρα ανθυγρά ακρυλικά βραδύκαυστα σε πάχος 30χιλ. ,48χιλ.

diakrinontai-wwa/2

Σε συνεργασία με το γραφείο συμβούλων ανάπτυξης NOISIS παρέχουμε μηχανισμούς ενημέρωσης για την προώθηση αναπτυξιακών προγραμμάτων του Νέου ΕΣΠΑ. Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε.

Θέλετε να σχεδιάσουμε το δικό σας project?

Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί τον χώρο σας. Το έμπειρο προσωπικό μας θα διαμορφώσει μια πρόταση λειτουργική και αισθητικά ικανή να καλύψει κάθε σας ανάγκη.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο.

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

2310 445873,    sales3@hotel-center.gr,    Μακεδονίας 118


Made with ❤️ from our team • Powered by Revinad Co.

Copyright © 2019 – All rights reserved.